Om tvåstegsverifiering

Tvåstegsverifiering är kanske inte tillgängligt i din region. Se My Kaspersky-hjälpen för mer information.

Tvåstegsverifiering förhindrar att obehöriga loggar in på ditt My Kaspersky-konto även om de känner till lösenordet. För att verifiera din identitet får du en unik säkerhetskod på något av följande sätt:

Det går att aktivera tvåstegsverifiering i My Kaspersky. Om du byter telefonnummer går det att uppdatera i My Kaspersky. Om du redan loggade in på kontot på en enhet ändrar inget. Detaljerade anvisningar till i hjälpen till My Kaspersky.

Säkerhetskoden är giltig under en kort period. Begär en ny säkerhetskod om den upphör att gälla.

Om du inte fick ett sms med säkerhetskod

Överst på sidan